Hlavní obsah
Článek

Tolik reakcí od známých osobností snad v minulosti nevyvolala žádná fotka Evy Decastelo (45), která se objevila na sociální síti. Až černobílý snímek, na němž moderátorka pózuje doslova v rouše Evině, se dočkal vlny pozitivních zpráv.

Eva Burešová, Nikol Štíbrová, Marta Jandová, Patricie Pagáčová, Václav Noid Bárta, Denisa Nesvačilová, Sandra Nováková, Martina Preissová, Tereza Kadeřábková a spousta dalších známých tváří nenechala sexy snímek rozvádějící se moderátorky bez povšimnutí a reakce.

"Kde já byla, když se rozdávaly takovýhle postavy," napsala jí kolegyně ze seriálu Slunečná Martina Preissová. "Tak to je brutálně dobrá fotka," reagovala Denisa Pfauserová. Emotikonem "hot" pochválila snímek herečka Eva Burešová.

Eva v posledních měsících výrazně zhubla a jak sama přiznala, postavu, jakou se nyní pyšní, neměla snad nikdy. "Jsem spokojená. Chci zpevňovat, ale fakt jsem asi tuto váhu neměla nikdy," řekla Super.cz Decastelo, která má focení sexy snímků v oblibě. Jak známe Evu, máme se brzy zase na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám