Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je rychlost. Teprve před pár dny vyšel najevo nový vztah manžela moderátorky Evy Decastelo (45) Reného Decastela s bývalou ragbistkou Evou Korniovou Jung a scenáristově nové partnerce už se na prsteníčku levé ruky blýská prstýnek s kamínkem.

Že by stále ještě ženatý Decastelo plánoval další, v pořadí třetí veselku? "Vůbec nic o tom nevím, musíte se zeptat Reného," řekla Super.cz Eva Decastelo, která sice přiznala konec vztahu s otcem svých dvou dětí, ale víc k soukromí říkat zatím nechce.

Eva Decastelo byla za Reného vdaná třináct let a mají spolu dceru Zuzanku a syna Michálka. Že je jejich manželství u konce, přiznali teprve před pár dny.

Málokdo do té doby tušil, že je v jejich vztahu něco v nepořádku. Podle našich informací ani sexy moderátorka nevěděla, že už je na scéně nová Eva.

Nyní už se René s novou partnerkou, matkou čtyř dětí, veřejně vodí za ruce, ukazují fotky z dovolené a svou láskou se rozhodně netají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám