Hlavní obsah
Článek

Když vyšel najevo nový vztah scenáristy Reného Decastela, který se rozvádí s manželkou Evou (45), známou moderátorkou a herečkou, nabízela se otázka, jestli nová přítelkyně nebyla i za krachem jejich svazku.

Prý to tak ale není, jak ujistila i sama moderátorka. "Vím o tom, René mi o nové partnerce řekl, nebyla důvodem ukončení našeho manželství," řekla Super.cz Eva Decastelo.

Reného novou láskou je ragbistka Eva Korniová Jung a seznámili se prý díky dětem, které chodí na stejné kroužky. I ona si stojí za tím, že manželství Decastelových nerozvrátila.

„Poznali jsme se až ve chvíli, kdy to na obou stranách, na Reného i mé, bylo vyřešené,“ uvedla pro eXtra.cz s tím, že víc k věci říkat nechce, ale že s Evou Decastelo mezi nimi nepanuje zlá krev.

„Myslím, že se respektujeme, určitě na sebe nemáme důvod kydat nějaký hnůj,“ dodala.

Sympatická ragbistka také uvedla na pravou míru, že už je dokonce čtyřnásobnou maminkou, nikoliv trojnásobnou, jak se uvádělo doposud.

Jak se zdá, rozchod Evy a Reného Decastelových lze považovat za jeden z nejklidnějších ve vodách českého šoubyznysu. Kéž to tak vydrží i nadále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám