Hlavní obsah
Článek

Po roce, který trávila z velké části doma s rodinou, má herečka a moderátorka Eva Decastelo (45) aktuálně plný kalendář. Každou volnou chvíli se tak snaží věnovat svým dětem. My jsme ji potkali v Praze u Vltavy, kam se Zuzankou a Míšou vyrazila na Jetsurf.

Zatímco v zimě jsme ji potkali u řeky v plavkách, jak se otužuje, tentokrát jsme měli smůlu. „Už jsem se zase fantasticky vyžrala, proto jdu na Jetsurf takhle,“ prozradila Super.cz Eva, která byla v legínách a sportovním triku.

Já ty plavky dávám v prosinci a v létě se prostě nestresuju. Teď vážím 59 kilo a v zimě jsem měla krásných 51 kilo,“ prozradila Decastelo, která je podle nás i tak stále štíhlá. Na Jetsurfu se učila pod vedením sportovce Matyáše Kulicha, který je jeden z 15 nejlepších jezdců na jetsurfu ve světovém poháru.

Eva po koronavirových restrikcích naplno naskočila do práce a je ráda, že má zase plný diář. „Mě čeká Slunečné léto, kdy jezdíme za fanoušky seriálu, je to road show, kterou celou moderuji. Pak mám letní scénu v divadle a ještě jezdím s Osmanym Laffitou, kde moderuji jeho talk show Kafe u Osmanyho. Do konce září mám dohromady čtyři volné dny, bude to masakr, ale snad nám to covid zase nezavře. Po roce klidu, který jsem si užila doma s dětmi, mám teď diář plný do června 2022,“ svěřila se nám Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám