Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její váha byla vždy jako na horské dráze. Jednou Eva Decastelo (45) hlásí, že je v životní formě, a o pár měsíců později má shozená kila zase nahoře. Nejhubenější byla v prosinci, teď hlásí moderátorka a herečka plus 8 kilo, a tak se rozhodla začít sportovat.

„Mám plus 8 kilo, ale mám fantastický prsa,“ řekla Super.cz nedávno s tím, že se nyní může alespoň chlubit hrudníkem. A přestože Eva nikdy sportu příliš nepodléhala, tentokrát se rozhodla na své figuře zapracovat.

„Je to tak, sport není moje parketa, ale covid mi ukázal i jeho pozitivní stránku a to, jak každý říká, že se po jakékoliv sportovní aktivitě cítí skvěle, tak ano, i já jako absolutní nesportovec to mohu potvrdit,“ uvedla Eva, která se spolu s pohybem pustila i do dalších činností.

Rozhodla se navrhnout sportovní kolekci oblečení. „Je určena pro normální ženy, jako jsem já, tedy ty, které se ke sportu odhodlávají, nebo jsou i sportovně aktivní a hledají hlavně pohodlí a kousky uzpůsobené na ženské křivky,“ řekla Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám