Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Eva Decastelo (45) je nyní doslova na roztrhání. Hraje v seriálu Slunečná, začíná vystupovat v rámci divadelních představení, moderuje společenské a sportovní akce a do toho dostala nabídku zahrát si v klipu kapely Crossband.

„Kluci z Crossband jsou skvělí pohodáři, známe se, jelikož jsem hrála v Nymburce v divadle, odkud kluci pochází, a tak to byl příjemný návrat,“ řekla Eva, která se tentokrát před kamerou odrovnala. Klip k písni Slunce se sice točil za krásného slunečného dne, ale Decastelo nejen přišla o hlas, ale také si namohla záda.

„Říkala jsem si, že role bubenice na dračí lodi nebude moc náročná. Udržet se na bubenické stoličce ale nebylo jednoduché. Jednou rukou jsem se pořád přidržovala a byla jsem tak zkroucená, že druhý den jsem musela navštívit svého fyzioterapeuta,“ svěřila se se smíchem Eva.

„Ještě hůř než záda ale dopadly hlasivky. Na lodi jsem si je vyřvala tak, že po návratu domů jsem jen šeptala. Manžel to ovšem ocenil; tolik klidu a ticha si prý už dlouho neužil,“ svěřila se Decastelo, která už se na výsledek natáčení a nový klip sama těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám