Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a herečka Eva Decastelo (45) promluvila o natáčení seriálu Slunečná. Kvůli kovidové situaci je to prý nyní jedna velká improvizace. Často se natáčecí plány mění i kvůli karanténě některých herců.

"Je to jedna velká improvizace. Pokud byl někdo v kontaktu s někým, kdo byl pozitivně testován na koronavirus, tak se takzvaně vypíše. Nebo se točí obrazy, kde tito herci nejsou. Poskládat toto puzzle je skoro na Oscara," řekla Super.cz Decastelo.

Během natáčení platí přísná opatření. Pravidelně se všichni testují. "Dodržujeme všechna potřebná opatření, všichni herci chodíme na testy, včetně štábu. I na zkouškách máme respirátory, sundaváme je jen ve chvíli, kdy se natáčí ostrý obraz. A sundané je mají jen herci, kteří jsou v tu chvíli vidět. Jakmile dotočíme, opět nasazujeme," vysvětluje.

Neustále se nyní rojí otázky, jak to bude s nejúspěšnějším českým seriálem dál. Kdy bude konec Slunečné? "Je to jednoduché. Vzhledem k tomu, že Slunečná nebyla vytvářena jako nekonečný seriál, bylo jasné, že skončí. Neříkáme ale kdy," usmívá se hvězda Slunečné a zároveň manželka scenáristy seriálu Reného Decastela.

"A taky se říká, že v nejlepším se má skončit. Tak uvidíme. Až to bude nejlepší, tak to třeba skončí," dodala Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám