Hlavní obsah
Článek

V pondělí 26. října proběhlo v obřadní síni krematoria v pražském Motole poslední rozloučení s tragicky zesnulou Danielou Krhutovou, která odešla do hereckého nebe po dlouhé nemoci v pouhých 47 letech.

O smrti krásné herečky informovala mezi prvními její kamarádka Eva Decastelo (45), která na posledním rozloučení nechyběla. „Bylo to moc dojemné. Nemám teď sílu na více slov. Byla to úžasná talentovaná bytost,“ prozradila Super.cz po pohřbu zdrcená Eva Decastelo.

Uctít památku své kolegyně ale přišlo mnoho dalších umělců, mezi nimi i hereččin spolužák z konzervatoře, moderátor Vlasta Korec nebo herci Lumír Olšovský (50) a Otmar Brancuzský.

Daniela Krhutová po sobě zanechala dceru Lauru a partnera Richarda. Sympatická brunetka ztvárnila hlavní roli princezny v pohádce Marie Růžička nebo Jak si zasloužit princeznu. Diváci ji také mohli zaznamenat v epizodní roli seriálu Ordinace v růžové zahradě. Příležitost dostala u zahraniční produkce ve filmech Únik z okovů nebo Crackerjack 2 a 3. Kromě herectví se věnovala také zpěvu a vydala několik písní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám