Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známé tváře se denně setkávají s nejrůznějšími lidmi, kteří se snaží přiživit na jejich jménu. Ať už jde o lživé reklamy, krádeže účtů na sociálních sítích nebo klamné charitativní sbírky. Podobnou zkušenost má nyní i herečka Eva Decastelo (45), která se od svého manžela dozvěděla, že její podepsané fotky jsou k prodeji na internetu.

„Neuvěřitelně mě to na*ralo. Tu fotku jsem opravdu před nedávnem podepisovala já, v domnění, že ji podepisuji někomu, kdo ji opravdu chce. Tu fotku chtěl podepsat bez věnování, neměla jsem s tím problém. Říkala jsem si, že to chce do sbírky, že toho má asi víc,“ zuří herečka.

„Ten pán, kterému jsem to podepisovala není žádný hodný pán sběratel, ale s prominutím vekslák, protože těch podpisů má daleko víc a regulérně je prodává. Hrozně mě to vytočilo. Já dávám podpisy zadarmo, protože si toho vážím, že jste moji fanoušci. Představa, že s tím někdo kšeftuje a prodává to lidem, kteří se za mnou třeba nedostanou do osobního kontaktu, to mi přijde jako naprostá sviňárna,“ neskrývá znechucení Decastelo.

Problém s kšeftováním s podpisy ale nemá jen ona. Později zjistila, že stejný muž prodává podepsané snímky její kolegyně ze seriálu Slunečná, Evy Burešové a dalších umělců.

Aby v budoucnu stejné situaci zabránila, rozhodla se k ráznému kroku. Už na snímcích nebude rozdávat jen samotný podpis. „Od zítřka bude všechno ode mě s věnováním konkrétní osobě a nazdar,“ prohlásila rezolutně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám