Hlavní obsah
Článek

Na koupání v moři letos může moderátorka a herečka Eva Decastelo (45) asi zapomenout. Byla by ale věčná škoda, kdyby své bujné přednosti nevystavila alespoň na koupališti. Otázkou je, jestli si i bez možnosti cvičení ve fitku udrží tak sexy křivky, jaké před karanténou předvedla při focení v plavkách. Dodržovat zdravý životní styl se moderátorce v současné chvíli příliš nedaří.

„Pokud bude karanténa trvat ještě měsíc nebo dva, tak můžu letošní plavkovou sezonu rovnou škrtnout. Sice mám doma věci na cvičení, ale fungují jako sušák na prádlo. A já mám zatím jedno kilo nahoře, protože jím jako prase,“ přiznala nám s humorem sobě vlastním Eva.

Už v minulosti na sociálních sítích prozradila, že ji stejně jako většinu žen trápí výkyvy váhy. Jednu výhodu to podle Evy bezesporu má. Když pár kilo přibere, má plnější hrudník. Za své poprsí sklízí na sociálních sítích spoustu komplimentů nejen od mužů. A jak dokazují snímky z archivu i ty ze současnosti, dekolt je jedna z partií, na kterou si Eva rozhodně nemůže stěžovat, ani po dvou porodech.

Přesvědčte se sami v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám