Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se svlékáním pokračuje i v novém roce. I když loni o Vánocích tvrdila, že je na nějakou dobu s odhalováním konec, vesele odhazuje svršky dál. "Mám takový nejasný pocit, že po Vánocích se chvilku takhle fotit nebudu. Tak jsem to zvládla teď," napsala k fotce v polovině prosince Decastelo.

Nyní Eva sundala podprsenku a vyšpulila svůj sexy zadek v tangách. A aby byl ještě dokonalejší, po svátcích na tom tvrdě maká. Největší boj vyhlásila celulitidě. Pravidelně chodí na speciální masáže, které jí od pomerančové kůže pomáhají.

"Chodím na anticelulitidní procedury pravidelně. Nepatřím mezi ženy, které mají darem od přírody hladkou kůži a míry modelky. Musím na sobě pracovat. Když chodím na maderoterapii, což je proticelulitidní terapie, pravidelně, výsledky opravdu vidím. A že jsem už vyzkoušela opravdu všechno. Úplně všechno," řekla Super.cz Eva. "Podle mě nikdo nevyzkoušel tolik diet, forem cvičení zábalů a anticelulitidních přípravků jako já," dodala se smíchem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám