Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nákupy dárků se snaží Eva Decastelo (45) nenechávat na poslední chvíli. Pozornosti pro své nejbližší nakupuje v průběhu celého roku a už měsíc před Štědrým dnem měla pro rodinu pořízeného skoro celého „Ježíška“. „Potřebuji mít ve všem pořádek a všechno rychle. Mám to pořešeno všechno už v září," svěřila se Super.cz Eva.

My jsme moderátorku přistihli, když pořizovala poslední věci na charitativním bazaru známého prodejce luxusních kabelek a zboží z druhé ruky, kde byly k dostání věci od známých tváří, jako je Monika Marešová, Marta Jandová, Monika Absolonová, Gábina Koukalová či Ester a Aňa Geislerovy.

„Pro rodinu mám už všechno nakoupeno. Chtěla jsem udělat radost kamarádkám. Moc mě baví, že tyhle dárky můžu pořídit výhodně, a navíc pomůžu dobré věci,” svěřila se nám během nákupů Decastelo, která byla nadšená z toho, že výtěžek z bazaru putuje na pomoc seniorům.

Přípravy na nejkrásnější svátky v roce jsou v rodině Decastelo v plném proudu. „Dům je vyzdobený zevnitř i zvenku. Stromeček jsme koupili na první adventní neděli už podle tradice. Stromeček je na zahradě a budeme ho zdobit před Štědrým dnem," chlubí se Eva Decastelo, která se snaží, aby během Vánoc rodina zažívala pohodu. „Vánoce jsou u nás o tom, že se potkáváme s rodinou, jíme a odpočíváme. Naší zásadou je, že si vypínáme telefon," dodává Eva Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám