Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) oslavila se svým manželem Reném desáté výročí svatby. A protože se chce partnerovi pořád líbit, šaty, které obléká, tomu odpovídají. Jako ty, které vynesla na finále České Miss.

"Jsem s manželem na veřejnosti zhruba po roce. Spolu jsme jedenáct let, z toho deset roků manželé, tak aby si tady nevyhlídnul něco nového," řekla Eva Super.cz se smíchem.

Eva neustále mění barvy vlasů, momentálně je z ní téměř blondýnka. I to je jeden z jejích tipů.

"Snažím se manželovi neokoukat. Na hlavě jsem už měla prakticky všechno. A pomáhám tomu i svými tvary. Umím během krátké doby fantasticky přibrat osm kilo a za tři měsíce je zase zhubnout. Mám doma dokonce dva šatníky, jeden na své hubené období, druhý na tlusté. Takže manžel má doma prakticky všechno," usmívala se.

A jaký je další recept na spokojené manželství?

"Navzájem se milovat. A když pak opadnou ty růžové brýle, tak na vztahu pracovat. A naprosto ideální je, když jeden z manželů není moc doma, to jsem já, tak to je taky fajn, nelezete si pak na nervy," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám