Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože ji známe spíš s mikrofonem v ruce, dost dobře by se uživila také před objektivem. Eva Decastelo (45) se čas od času nechá zvěčnit v plavkách a vždy to stojí za to. Známé moderátorce na kráse neubírá ani to, že měří jen něco málo přes 160 centimetrů.

I tak může svým vyšším kolegyním s přehledem fušovat do řemesla. „Na stará kolena modelkou. Trochu tomu pomohl fotograf, posléze Photoshop, no, co Vám budu povídat, trošku jsme tomu štěstíčku šli naproti,“ svěřila se Eva ke snímkům, kterými se nyní pochlubila.

Do jednodílných plavek vklouzla v Mariánských Lázních a nutno říct, že fotkami potěšila nejednoho svého fanouška. „Ač jsem gay, tak fakt. Neskutečný,“ napsal jí jeden z obdivovatelů a další pochvalné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. „Nejsi stará, věk je jenom číslo, jsi dokonalá, moc ti to sluší a i 20 strčíš do kapsy,“ napsal další. Uvidíme, kdy se Eva nechá opět zlákat a stoupne si zase před fotoaparát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám