Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už mnoho let ji trápí silná alergie na oříšky. Proto se Eva Decastelo (45) této potravině obloukem vyhýbá. Včera ji ale nesnášenlivost na ořechy přece jen dostihla a následky mohly být fatální. Herečce se stala osudnou svačina, kterou zhltla včera ve dvě hodiny ráno při přejezdu z představení z Vítkova.

„Snědla jsem cestou z představení slané chipsy, které obsahovaly oříšky, na které jsem alergická,” svěřila se Super.cz herečka a moderátorka. Poté, co se u ní projevily zdravotní komplikace, ji kolega Bořek Slezáček okamžitě odvezl na pohotovost do nemocnice v Blansku. „Noc a den jsem byla na jednotce intenzivní péče,” uvedla Decastelo.

Nyní už je herečka mimo nemocniční zařízení. „Teď jsem podepsala reverz, abych mohla odehrát dnešní představení Hledám milence, zn.: spěchá!! v Brně, ve kterém nemám alternaci. Díky personálu JIP v Blansku a také hlavně díky kolegovi Bořkovi Slezáčkovi,” uvedla Eva Decastelo, kterou dnes čekají na divadelních prknech náročné chvilky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám