Hlavní obsah
Článek

V životě Evy Decastelo (45) jsou v poslední době samé novinky. Nejenže se moderátorka rozhodla zatočit s nadbytečnými kily a během dvou měsíců úspěšně shodila osm kilogramů. Nyní se činorodá maminka Zuzanky (7) a Michaela (8) rozhodla vrátit zpět do školních lavic.

„Navštěvuji kurzy psychologie na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Jsou to kurzy pro veřejnost, takže tam může opravdu každý a musím říct, že mě to strašně baví, a kdyby mi někdo v pubertě řekl, že se vrátím do školy dobrovolně, a ještě za to budu platit, tak si o něm pomyslím, že je úplný blázen, ale mě to strašně baví,“ svěřila se Eva na otevření prodejny s přírodní kosmetikou.

Navštěvovat přednášky a semináře ve svém volném čase jí ale zatím zcela vyhovuje. O tom, že by zkusila řádně vystudovat vysokou, Decastelo prý vůbec nepřemýšlí. „Myslím, že už bych na to neměla čas a že bych ty přijímačky stejně neudělala, a já mám jednoho studovaného psychologa doma a myslím si, že jeden psycholog v rodině bohatě stačí, aby se všichni nezbláznili,“ dodala vtipně Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám