Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S tímhle poprsím by i řecké bohyně strčila do kapsy. Eva Decastelo (45) vyrazila s celou rodinou na dovolenou k moři. „Jsem v Řecku na Krétě, s manželem a se všemi třemi dětičkami, Eliasem (15), Míšou (9) a Zuzankou (7),“ svěřila Super.cz moderátorka, která místo radovánek s rodinou ve vodě ale zásobuje svůj Instagram jednou sexy fotkou vedle druhé.

A důvod to má jediný. Moderátorka se totiž nešikovně poranila a při vstávání z lehátka si prý zlomila jeden z prstů na pravé noze. Jak se jí to mohlo povést, je opravdu záhadou, nicméně Eva má na dovolené nyní klidový režim a během tlumení bolesti ze zlomeniny má čas také na focení, které sklízí u jejích fanoušků velký úspěch.

Kladné ohlasy získala zejména její poslední nahá fotka, na které se pochlubila svými vnadami. Sexy snímek zaujal nejen mužskou polovinu jejích obdivovatelů, ale také kolegyni z Primy Lenku Špillarovou, která už Evu začala podezřívat, že musí být v jiném stavu. „Pozor nejsem těhotná, jen tlustá,“ vyvrátila to s humorem sobě vlastním Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám