Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve spodním prádle vídáme Kateřinu Votavovou poměrně často, ale tak sexy fotografie snad ještě nenafotila. Jednou jako dračice, pak zase jako žena vamp, která si omotá kolem prstu každého chlapa. Podívejte se na proklatě sexy fotografie.

Kateřina tentokrát fotila pro návrhářské duo Poner a návrhářku Siennu, kteří se rozhodli nechat promluvit krásu jejího těla a svůdnost jejího pohledu. „Někdy je to sice legrace, když je ateliér plný holek, tak jako v tomhle případě, a vy děláte všechny ty sexy pózy a kukuče na chlapy, kteří se pak budou na výsledné fotky dívat, ale zase je to dobrý trénink, abych to pak mohla využít doma na toho svýho chlapa,“ směje se Katka.

O legraci v zákulisí rozhodně nebyla nouze, protože se tam sešla se svými dobrými kamarádkami, zpěvačkou Míšou Gemrotovou (38) a moderátorkou Evou Decastelo (45). S Míšou Katka předloni nafotila společný kalendář a od té doby je pojí veliké přátelství. „Zažily jsme toho tehdy opravdu hodně a snad žádná jiná ženská neměla moje prsa tak často v rukách jako právě Míša,“ vzpomíná Katka na focení na Kanárských ostrovech a říká, že by se nebránila tomu zase nějaký společný projekt vymyslet. Že by se jí zastesklo po Míšiných dotecích?

Reklama

Další články

Načítám