Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se po delší době vrátila na prkna, která znamenají svět a její fanoušci určitě nebudou zklamaní! Ve hře Každému jeho psychoterapeuta si pro postavu slečny Anděly zvolila slušivý kostýmek, kterým na sebe poutá docela slušně pozornost. Podívejte se do fotogalerie!

Ale nejen jím. Možná je to pro někoho překvapivé, ale Eva rozhodně není prázdná nádoba bez talentu.

„Dvanáct roků jsem hrála v Divadle Na zábradlí ve hře Jana Krause Nahniličko, v posledních letech jsem ale byla brána spíš jako moderátorka, takže to sama považuji za svůj velký návrat. Byla jsem úplně nadšená z premiéry, lidem se naše komedie moc líbila,“ řekla Super.cz Eva Decastelo, která se sama dočkala minimálně v pěti případech frenetického potlesku na otevřené scéně.

„Báli jsme se přitom, že to dopadne katastrofálně. Od začátku zkoušek před třemi měsíci nás provázely samé komplikace. Nejdříve musela jít na operaci Uršula Kluková, která proto do hry naskočí později. Nahradila ji Hana Sršňová, skvělá dáma, snacha Marie Poledňákové. Týden před premiérou spadl ze štaflí Václav Upír Krejčí, který musel na operací páteře. Hledali jsme proto někoho, kdo za dvě zkoušky zvládne to, co my předtím trénovali tři měsíce. Naštěstí jsme našli Martina Poštu, který to zahrál excelentně,“ popisuje konečně zase také herečka.

„A aby toho nebylo málo, dva dny před premiérou mi odešel hlas. Skončila jsem v nemocnici na kapačkách. Naštěstí i kortikoidy a obstřiky mi pomohly, takže na rozdíl od Lucie Bílé jsme premiéru rušit nemuseli,“ dodala Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám