Hlavní obsah
Článek

Francouzská pevnost už toho během své existence zažila opravdu dost. Kvílení Evy Decastelo (45) ovšem předčilo i nájezdy nepřátelských námořních sil.

Jakožto jediná ženská členka soutěžního týmu se Eva nevyhnula úkolu, v němž už se pořádně potrápila Nikol Švantnerová (31). Bývalá Česká Miss však své zděšení dokázala zkrotit podstatně více než Decastelo, jejíž řev musel z pevnosti dolehnout až na pevninu.

„Byli tam štíři, pavouci a ještě něco, co vlastně ani nevím, co bylo, ale všechno to po mně lezlo a projevila jsem se jako totální hysterka, z té kobky, kde jsme tohle dělali, jsem byla slyšet až k Furovi nahoru. Taky mám modřinu na zadku, vůbec nevím, jak se mi tam dostala. Já jsem sázela na to, že budu hezká a kluci to vyhrajou,“ prohlásila moderátorka, která měla o natáčení poněkud zkreslenou představu. V temné komnatě plné živočišné havěti jí však vodotěsná řasenka a rtěnka nepomohly.

Decastelo se v Boyardu jako odhodlaná bojovnice neprojeví, takže reputaci soutěžního týmu budou muset zvýšit herci Jan Čenský (62) s Lukášem Langmajerem, komik Karel Hynek a stylista Dušan Chrástek.

Reklama

Další články

Načítám