Hlavní obsah
Článek

Často se říká, že tahle dáma má možná nejroztomilejší děti v šoubyznysu. Není divu, že obě dvě už kráčejí ve šlépějích své matky a kdo ví, zda nejsou už i mnohem známější!

Jde totiž o ratolesti Evy Decastelo (45), chlapce Michálka a dívenku Zuzanku. A zatímco Míšovu vlastní hlášku „Kužízek!“ zná díky vánoční reklamě na jeden obchodní řetězec plno lidí, Zuzanka zase září hned ve dvou seriálech vedle takových herců, jako jsou Ondřej Vetchý nebo Michal Dlouhý.

„Peníze jim ukládáme na účet. Každý mají svůj," říká moderátorka, která je samozřejmě na své děti pyšná.

Naposledy je vzala na otevření minigolfu ve štěrboholském nákupním centru. Dokonale se sladila s mladší Zuzkou, měly stejné šaty.

„Sama jsem absolutně sportem nepolíbená, akceptuji maximálně cvičení. A to ještě jenom občas, i když v poslední době jsem zaťala zuby a pustila se do toho pořádně. Minigolf ale miluju od dětství, kdy jsme s bráchou přemluvili rodiče, aby nám za drahé peníze umožnili zahrát si v Bulharsku. A děti si to taky zamilovaly. Hráli jsme čtyři hodiny, než se dostavil hlad. Jenže před restaurací jsme pak narazili na osmnáctou jamku, kterou jsme do té doby nemohli najít, takže další hodina byla v tahu. Asi se tomuhle nákupáku budu v létě obloukem vyhýbat, jinak bychom při nadšeních našich dětí nedělali nic jiného,“ směje se Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám