Hlavní obsah
Článek

Kvůli natáčení podnikla jako reportérka Eva Decastelo (45) leccos. Na statku u herce ze seriálu Cesty domů Martina Krause kydala hnůj a poprvé jela na koni. Dokonce bez sedla.

Eva se kasala, že zvládne všechno, tak se Martin rozhodl vyzkoušet, jestli náhodou nelže. Nejdřív jí půjčil nějaké oblečení – roztrhané džíny, starou bundu a boty, aby se neumazala. Eva vypadala jako bezdomovec.

Nejdřív dostala za úkol přeházet balík sena. „Mám sennou rýmu, pořád jsem čekala, kdy začnu kýchat, ale ono nic. Byla jsem překvapená,“ svěřila poté. Pak musela Eva naštípat dříví. „S tím jsem měla trochu problém, protože nemám sílu. Kdybych se o dřevo měla starat já, asi bych zmrzla," přiznala. Ale zamést zbytky sena a dřeva zvládla dobře.

Martin pak přitvrdil a zavedl Evu do stájí. Dal jí do rukou vidle, aby vyčistila jednomu z koní box, a přistavil kolečko na hnůj. Martin Evu poučil, že kydání se říká místování. „Místování je trefný název. Možná se tomu tak říká proto, že když kydáte koni box, vidlemi vám ten hnůj místy takhle propadá zpátky na zem,“ komentovala Eva, když se na několikátý pokus marně pokoušela dopravit vidlemi koňský exkrement do kolečka.

Nakonec se ale dílo podařilo a kůň i Martin byli spokojení. Evu ještě čekalo vyvézt kolečko s hnojem ze stáje. Protože bylo všude kolem bahno, nebylo to nic jednoduchého. "Byla to fuška, asi nejhorší ze všech natáčení pro TopStar magazín," připustila reportérka.

Za práci následovala odměna. Martin vzal Evu na projížďku. Troufl si posadit ji na koně bez sedla přesto, že Eva na koni jela pořádně poprvé v životě. „Na projížďku jsem se těšila, ale taky se trochu bála. Z koní mám velký respekt, jsou to ohromná a moc chytrá zvířata. Před Martinem jsem si nechtěla uříznout ostudu, ale kdyby tu nebyl, asi bych trochu panikařila,“ přiznala Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám