Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návštěvníci prvního dne motoristického veletrhu nemohli během včerejšího zahájení věřit vlastním očím. V prostorách brněnského výstaviště pobíhala Eva Decastelo (45) s exmanželkou svého chotě Štěpánkou a nářadím v ruce.

„Cizinci, kteří Evu neznají, si mysleli, že jde o nějakou pomatenou hostesku. Někteří vystavovatelé se zase domnívali, že jde o nějaké umělecké číslo ke zpestření," prozradil nám zaměstnanec veletrhů. Ve skutečnosti se jednalo o nevinnou záležitost, kdy se moderátorka se svou kamarádkou fotila s vystavenými vozy.

Nejvíce se holky vyřádily u luxusního terénního vozu. Ten je natolik zajímavý, že si ho zvolila Victoria Beckham k tomu, aby stvořila dvousetkusovou limitovanou edici, designově vyladěnou podle vlastního gusta. „Rozhodla jsem se pro totéž jako Victoria. Nicméně zatím zůstanu u jednoho kusu a o spolupráci designérů neuvažuji," komentovala s humorem sobě vlastním Eva. Stačilo jedno kladivo a bruska a nový Range Rover Evoque by Eva je na světě.

Reklama

Další články

Načítám