Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) má v televizním společenském magazínu nelehký úkol. Vyfasovala totiž rubriku, v níž musí se zpovídanými celebritami vyzkoušet nějaký ten adrenalin. Když se máchala v ledové Vltavě s Oldřichem Navrátilem, nebylo to nic moc. Ale teď ji zaskočily obyčejné běžky.

Když jsme se Evy ptali, co mají proboha znamenat fotografie, na nichž se snaží jezdit na běžkách s Kateřinou Neumannovou, a co k jejímu lyžařskému umění napsat, nestyděla se.

"Asi něco ve stylu, že na lyžích jsem stála naposledy v šesté třídě na lyžařském výcviku a již tehdy to bylo peklo, které jsem si zopakovala teď ve 34 letech, kdy mě na startu předjel i 6letý chlapec," svěřila Eva.

"Ze zimních sportů pro mě po této zkušenosti zatím nejlépe vycházejí sáňky. Kateřina je ovšem velmi obětavá trenérka s velkou trpělivostí, je vidět, že má dceru, protože kdokoli jiný by o mě přerazil hůlky," popsala své zážitky z reportáže ze středečního TopStaru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám