Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) je nadšená, že je zase konečně doma se svými dětmi. Byla od nich totiž poprvé od jejich narození déle než týden. Na Filipínách totiž natáčela medailonky finalistek letošní České Miss. A stýskalo se jí neskutečně.

"Smutek jsem zaháněla jídlem, hlavně zákusky. Myslím, že jsem přiletěla tak o tři kila těžší. Naštěstí mě má manžel rád i s bříškem," svěřila Super.cz Eva, která málem domů neodletěla, protože jí filipínští organizátoři zapomněli zajistit letenku z jednoho z ostrovů do Manily.

Teď se snaží trávit co nejvíc času s rodinou, odmítá i pozvání na společenské akce. "Nemůžu, jdu s Michálkem do kina," omlouvala se, když byla pozvána na pondělní oslavu padesátin lídra Maxim Turbulenc Kyklopa.

"To jsem se ale spletla. Michálek se těšil na Nema ve 3D, ale až před kinem jsem zjistila, že promítání je o den později. Bylo to šílené, pak jsme strávili hodinu v hračkářství, aby se uklidnil. No a do kina jsme vyrazili v úterý znovu a konečně s úspěchem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám