Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Práce reportérky je velmi všestranná. Dostanete se do domácností slavných tváří, na luxusní párty i do prestižních salonů. Ale také se vám může stát něco, z čeho jde doslova mráz po zádech.

Tedy v případě Evy Decastelo (45) nejen po zádech, ale po celém těle. Když natáčela reportáž s hercem Oldřichem Navrátilem, ten dostal skvělý nápad, že divákům TopStaru předvede, jaký je otužilec.

S Evou se sešli u Vltavy v den, kdy teploměr ukazoval čtyři stupně nad nulou. A stejně jako herec i ona se musela svléknout do plavek a vyzkoušet studenou vodu. Měla s sebou sice teplý růžový župánek, ale chtělo by to spíš neopren.

Jak natáčení dopadlo, a do jaké hloubky se Eva ponořila, se odtajní v zítřejším vysílání pořadu. Ale i snímky, které Super.cz získal dopředu, stojí za to. "No, musím říct, že teď na Filipínách, kde natáčím s finalistkami České Miss, se cítím o poznání lépe," řekla Super.cz Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám