Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za svůj věk se Eva Čížkovská (58) nestydí, a ani nemusí, vypadá totiž báječně. Jako jedna z mála žen se netají tím, že si čas od času dopřává zkrášlovací procedury, ovšem nespoléhá jen na ně. V kondici se udržuje pravidelným pohybem a jídelníčkem. Nebrání se ani detoxům, kdy vyřadí kávu i další nápoje a potraviny.

„Chodím cvičit, jezdím na inline bruslích, nově hraju golf, lyžuju. Pohyb miluju, bez něj neumím být,“ prozradila Super.cz Eva a dodala, že vzhledem k věku si začala vypomáhat i jinak. Podstoupila například neinvazivní liposukci, radiofrekvenční lifting apod.

Přiznává ale, že ne vždyse sebou byla spokojená. „Jsem přesvědčená, že člověk se buď musí smířit s tím, jak vypadá, a pak s tím dokáže žít a umí to prodat, nebo s tím začne něco dělat,“ říká herečka známá z Discopříběhu 2.

„V momentě, kdy jsem já začala být nespokojená, což bylo kolem 45 let, kdy se tělo začne měnit, ať děláš, co děláš, tak jsem na tom začala hodně pracovat. Myslím, že je to o psychice každé ženy. Každá žena je tak krásná, jak se krásná cítí,“ dodává Eva Čížkovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám