Hlavní obsah
Článek

Říká se, že erotické scény ve filmu jsou pro herce tím největším utrpením. A ani ne tak proto, že široké divácké obci ukazují svá nahá těla. Spíš jde o to, že předstírat vášeň k úplně cizímu člověku v místnosti plné štábu není úplně fajn. I takové natáčení ale může být sranda. Podívejte se na fotky z Kameňáku 4, pro nějž známá barmanka z Hospody Eva Čížkovská (58) točila scénu divoké rozkoše na lustru!

I štáb se řehtal! Podle scénáře se měla Čížkovská spustit s Džordžínem, kameňákovským mafiánským kápem, kterého si zahrál Pavel Pásek.

„Myslím, že už mám za sebou dost filmových zkušeností, ale abych předstírala milování na lustru, to se mi ještě nestalo. Docela jsem přemýšlela o tom, jestli by to někoho vůbec mohlo bavit,“ směje se Eva, která sice nepatří k extrémně obdařeným herečkám, umí si ale hravě poradit.

Dvojici při radovánkách „šmírují“ filmoví manželé Martin Dejdar a Alice Bendová, a přestože příprava záběru byla komplikovaná, samotné natáčení trvalo jen chvíli.

„Za deset patnáct minut bylo hotovo, jsme přece nějací profíci, ne? Chtěl jsem tomu přidat trochu větší autenticity a sáhnout Evě na prso a zadek, ale to už mi nedovolila. Nejvíc mě však dostalo to, že jsem si dosud myslel, že tyhle věci mám ve svém věku zmáknuté, ale asi ne. Jinak by mi nemusel režisér předehrávat,“ dodal se smíchem Pásek.

V Kameňáku je sice podobných scén více, ale pořád jde hlavně o fóry, kterými je prošpikován. Na své si přijdou jak puberťáci kvůli pikantním hláškám, tak i starší generace, která má radši méně lechtivý humor.

Reklama

Další články

Načítám