Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco před rokem si užívala na cestách, letos si o poznávání vysněných míst může nechat jen zdát. Eva Čerešňáková (37) stihla sice v létě vyrazit za hranice a podívat se do Itálie, nebo vyrazit na Svatojakubskou pouť do Santiaga de Compostela, na slunění v plavkách teď ale může jen vzpomínat.

„Mohla bych mít léto celý rok, slunce a teplo miluji a často přemýšlím, že mám asi jižanskou krev a patřím víc na jih,“ svěřila se modelka a moderátorka a pochlubila se fotkami v plavkách. Nutno říct, že přestože se zúčastnila soutěže krásy v roce 2007, kdy se stala I. vicemiss, o korunku krásy by mohla usilovat i dnes.

Eva si oblíbeným sportem, kterým je u ní tenis, udržuje stále štíhlou figuru a v bikinách vypadá stále skvěle.

„Teď nasávám aspoň trochu sluníčka ve vzpomínkách na loňské putování Latinskou Amerikou, touto dobou už jsem loni balila kufr, a takový malý peruánský chillout s vychlazenou Coronou bych brala hned,“ zasnila se Eva, která letošní podzim tráví doma v Čechách a na Moravě, odkud pochází.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám