Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce trávila Eva Čerešňáková (37) především v české kotlině. Po dobrodružné pouti Jižní Amerikou a Austrálií, na kterou vyrazila loni na konci roku, jí cesta za hranice příliš nechyběla. Nyní se někdejší držitelka korunky krásy rozhodla vyjet opět do zahraničí.

Modelka a moderátorka zabalila kufry a vyrazila na cestu do Itálie, která byla dlouhé roky jejím nesplněným snem. „Mnoho let mezi vysněnými destinacemi, letos splněný sen. San Gimignano leží v srdci Toskánska a díky mnoha věžím se nazývá Manhattan středověku. Atmosféra městečka i výhledy na okolí jsou top,“ svěřila se modelka, která odjela chytat bronz nejen pod toskánské slunce.

Další její destinací na cestě po Itálii se stalo Capri, kde si Čerešňáková užívá mořský vánek na jachtě. „Ode dne, kdy jsem poprvé spatřila světlo tohoto světa, mě neopustila vášeň prozkoumávat a objevovat tento svět. Dobrodruh tělem a duší,“ svěřila se modelka ze své cesty po Itálii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám