Hlavní obsah
Článek

Cestování si na konci loňského roku užila dostatečně. Eva Čerešňáková (37) před pár měsíci projela Jižní Ameriku a kus Austrálie. Kvůli koronavirové pandemii se musela modelka na pár měsíců rozloučit s cestováním, a jak vidno, k moři se rozhodně ještě nehrne.

Modelka a moderátorka, která se v roce 2007 stala I. českou vicemiss, si užívá léto tak, jak ho zná z dob svého dětství. Koupe se doma u českého rybníku. „Léto po Česku. Povím vám, ta víkendová cesta byla neskutečně zábavná. Nevím, jestli mi to víc připomínalo návrat do dětství, nebo retro,“ svěřila se Eva, která vyrazila za koupáním k Máchovu jezeru.

Výlet k jedné z největších vodních ploch u nás si plánovala již několik let, poprvé se na místo podívala až letos. „Takže už mohu říct, že konečně znám i to proslulé místo, které inspirovalo K. H. Máchu k jeho velkolepé literární tvorbě,“ dodala Čerešňáková, která předvedla také svou postavu v plavkách. A nutno říct, že i letos by si s přehledem mohla troufnout na miss bikiny.

Díky sportu, a to především tenisu, má někdejší vítězka soutěže krásy stále štíhlou figuru. V pruhovaných bikinách to Evě slušelo, a přestože přiznala, že přelidněná místa u vody nemá příliš ráda, ostatní návštěvníci rybníka si její přítomnost museli užívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám