Hlavní obsah
Článek

Poslední rok je modelka Eva Čerešňáková (37) opravdu ve formě. Může se chlubit figurou, se kterou se snad ani neucházela o korunku krásy v roce 2007, a není divu, že je se svou postavou spokojená a ráda se vystaví v plavkách.

Vždy tomu ale nebylo. „Jako sportovkyně jsem vždy měla vysportovanou postavu, k XS velikosti vzdálenou a pravidelným běháním, které je od dětství součástí mého života, jsem díky svalům centimetry přes zadek spíše nabírala, než hubla. Byly roky, kdy mě to trápilo, kdy jsem nesnášela svůj zadek, a kdy jsem trápila své tělo intenzivním pohybem a nedostatkem stravy,“ svěřila se Eva, která má tohle období už za sebou.

Nyní je se svými křivkami spokojená, i když pevné tělo nemá zadarmo. „Mám ráda každou partii, ženské boky i vysportovaný zadek. Naučit se sami sebe přijmout takové, jací jsme, není jednoduché, ale jakmile se přijmeme, pochopíme, že to není o kilech ani centimetrech. Postavu nemám zadarmo. Makám, sportuji. Hlavně běhám a hraji tenis,“ svěřila se Čerešňáková k sexy snímku v bikinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám