Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední rok se Eva Čerešňáková (37) může chlubit křivkami, které snad neměla ani v roce 2007, kdy se ucházela o korunku krásy. Přestože by se s přehledem i po několika letech mohla přihlásit do soutěže krásy, modeling ji už tolik neláká.

Modelka se již nějaký ten pátek věnuje moderování a k tomu nyní začala pracovat v úplně jiném oboru. Stala se ředitelkou komunikace a mluvčí banky. „Je to pro mě výzva, nikdy by mě nenapadlo, že taková nabídka přijde,“ svěřila se Eva, která tak z velké části práci před fotoaparátem nebo na přehlídkových molech pověsila na hřebíček.

„Občas nějaká nabídka přijde, ale už se tomu nevěnuji,“ svěřila Čerešňáková během slavnostního večera, kde teklo luxusní šampaňské proudem a který uváděla. Nutno říct, že v zeleno-bílém modelu od návrhářky Petry Pilařové ale vypadala Eva skvěle a své mladší kolegyně by stále strčila do rukávu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám