Hlavní obsah
Článek

Po odchodu z vedení České Miss potřebovala Eva Čerešňáková (37) změnit myšlenky a začít se věnovat něčemu zcela jinému. Bývalá misska se tedy vrátila především k moderování a také k pravidelnému odpočinku, jak prozradila. Ten si krátce dopřála i při jedné z pracovních cest na jižní Moravu a na sociálních sítích se podělila o fotky v plavkách.

„Blízko k přírodě i životní rovnováze,“ okomentovala jednu z fotografií, na které odhalila vysportovanou postavu v plavkách. To ještě babí léto přineslo vyšší teploty. „Moderovala jsem akci kousek od Zlína, a protože bylo nádherné počasí, spojila jsem pracovní povinnosti s odpočinkem. Miluji přírodu, a když je krásně, velmi ráda trávím čas venku. Na slunečních paprscích a vitaminu D jsem doslova závislá, je to pro mě vždy neuvěřitelný zdroj energie, stejně jako jednou za čas návštěva wellness,” říká držitelka titulu Česká Vicemiss 2007.

Eva strávila část léta v Itálii, ale nyní, jak prozradila, je už opět naplno v pracovním procesu. „Moderuji akce, píšu další knížku a taky plánuji stavět druhou školu v Bangladéši v rámci svého charitativního projektu. První školu jsme otevřeli před dvěma lety. Postupně chci založit nadační fond, protože charitativní aktivity vždy byly součástí mého života a charitě se chci vedle práce průběžně i nadále věnovat.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám