Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eva Burešová (30) se brzy stane dvojnásobnou maminkou. S partnerem Přemkem Forejtem, se těší na prvního společného potomka a doma jí dělá radost prvorozený syn Nathaniel. Požehnaný stav si hvězda seriálů Slunečná a ZOO užívá.

Čím dál častěji se svým rostoucím bříškem chlubí. „Ano, to jsem já. Je tu zase bříško. Já chtěla vyfotit sebe v krásných šatech, protože jsem měla radost, že je na sobě mám. Bříško neschovám. Takže tak,“ svěřila se zpěvačka, která se pochlubila snímkem v upnutých šatech, ve kterých vypadala fantasticky.

„Cítím se dobře, mám jenom ty klasické potíže, že mě trošku bolí záda. A mám takové zvláštní nálady. Ale to už možná bylo před těhotenstvím," svěřila Super.cz Eva, od které fanoušci zjišťovali, zda má triky, jak nepřibrat v těhotenství. „To teda nemám. S prvním jsem přibrala skoro 30 s druhým mám 12 nahoře už teď,“ svěřila se herečka a zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám