Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obvykle dělá na velkých společenských akcích doprovod svému manželovi Davidu Gránskému (32). Tentokrát jsme Nikolu Gránskou potkali jako kmotřičku diáře Evy Burešové (30). "David je s kamarády v Berlíně a my jsme s Evou dlouholeté kamarádky," vysvětlila.

Nikola má sice téměř 30 tisíc sledujících na sociálních sítích, ale za influencerku se nepovažuje. "Mám svoji profesi, jsem optička. Také Evě jsem dřív pomáhala s výběrem brýlí, chodí ke mně i jiné známé tváře, ale pro mě jsou důležití všichni zákazníci," vysvětlovala.

V našem rozhovoru jsme si s půvabnou brunetkou povídali i o soukromí. Mimo jiné nám prozradila, že už s manželem dokončili stavbu domu. "Teď se staví plot a pak už se bude dát považovat za opravdový domov," soudí.

Zajímalo nás také, jak se jí líbí nová image jejího muže, který si kvůli práci musel nechat zesvětlit vlasy a narůst vousy. "Víte co, já si té barvy nejdřív ani nevšimla, protože jsme se vrátili z dovolené a měl vlasy zrovna vyšisované od sluníčka. A vousy? Někteří kamarádi se mu smějí, ale mně se to líbí," stojí za svým manželem Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám