Hlavní obsah
Článek

Kuchař Přemysl Forejt byl jednou ze známých osobností, které podpořily benefiční akci Korunka pomáhá. Ta se konala v Luhačovicích, mimo jiné ve prospěch lidí zasažených tornádem na jižní Moravě.

Do moravských lázní porotce soutěže MasterChef Česko nedoprovázela jeho přítelkyně, herečka Eva Burešová (30), hvězdu Slunečné ale zastoupily další tři důležité ženy jeho života, a to dcera Stella, o které Přemek zpívá ve stejnojmenné písni, již natočil s kapelou Nebe, a sestry Gabriela a Barbora.

„Přijel jsem se svými sestrami a dcerou. Udělali jsme si takový malý výlet,“ usmíval se známý kuchař během rozhovoru pro Super.cz.

K otázkám na soukromý život se Forejt, stejně jako jeho partnerka, příliš nevyjadřuje. „Nebránila jsem se zveřejnění, jen jsme oba chtěli čas, až to budeme chtít zveřejnit sami,“ řekla Super.cz Burešová poté, co jejich láska vyšla najevo.

Nedávno se objevily spekulace o rozchodu páru, které herečka popřela. „Žádné opouštění, žádné loučení. Jsme spolu a jsme šťastní,“ vzkázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám