Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když spolu s kolegyní ze seriálu Slunečná Denisou Nesvačilovou natáčela reklamu, prozradila seriálová Týna Popelková zajímavost ze soukromí. Herečka Eva Burešová (30) si totiž s přítelem, kuchařem Přemkem Forejtem, navzájem půjčuje oblečení. Tedy s výjimkou šatů.

"Mám s partnerem společnou skříň. Máme dost podobný vkus na oblečení, a můžu tak nosit i to jeho,“ prozradila Eva s tím, že to platí i opačně. Drobná herečka má ostatně s přítelem podobnou postavu, ani on není žádný čahoun, navíc mají rádi oversize kousky, tak se sdílením není problém. Půjčují si i doplňky.

Jinak prý Eva nakupování moc nemusí. „Nemám ráda nakupování, když nevím, co chci. To mě ničí a moc nerada si zkouším věci. Možná proto už mám pár značek, kde vím, že mi velikosti sedí, a nemusím do zkušebních kabinek,“ prozradila.

Prý se ale taky umí utrhnout. „Stane se mi tak jednou za půl roku, že mě popadne, že potřebuju nutně něco nového, tak jdu do obchodu a procházím si to.“ A každý den se jí prý stává, že si řekne, že nemá co na sebe. „Přitom mám plné skříně,“ směje se.

Nejvíc si užívá nákupy pro svého malého syna Nathaniela. „Moc se mi líbí, že teď je daleko hezčí a zábavnější oblečení, než bylo pro nás. A taky je skvělé, že si můžete pořídit stejné věci ve své velikosti i v té dětské.“ Stylově tak chodí máma se synem i její přítel velmi podobně oblečení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám