Hlavní obsah
Článek

Videoklip Evy Burešové (30) k písničce Malý princ je na světě! Zpěvačka v něm pod taktovkou svého kamaráda Václava Noida Bárty vyznává mateřskou lásku svému synovi Nathanielovi. Song se natáčel dva dny v pražském planetáriu a v botanické zahradě v Troji. Je to téměř ukolébavka a vyznání lásky pro tříletého syna Evy Burešové.

Text napsala Noidova partnerka Eliška Grabcová. "Píseň mi poslali už hotovou, a když jsem si ji v autě pustila, dvakrát jsem se rozbrečela. Vyjádřili všechno, co jsem cítila a toužila napsat. Je to tak hezky napsané! Myslím, že když si to poslechne někdo, kdo má děti, tak to bude cítit stejně jako já," řekla Super.cz Burešová.

Eva Burešová promluvila pro Super.cz o natáčení klipu Malý princ

Ta se dojímala i během natáčení, kde její syn účinkoval. „Dojímala jsem se pořád, během natáčení, po natáčení i teď. Je to o tom, že chci Naťovi poděkovat, ukázat, že jsme spřízněné duše z minulých životů,“ míní.

Zpěvačka doufá, že se klip lidem zalíbí. „Myslím, že každý rodič se v té skladbě najde. Je to takové téma a ti, co děti nemají, tak i těm se může líbit. Každý rodič své dítě miluje a tohle je můj vzkaz a přání,“ vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám