Hlavní obsah
Článek

Minulý týden se řada českých umělců musela vypořádat s tím, že teď nějakou dobu nemůžou hrát či zpívat. Známí zpěváci se vrhli do vysílání svých koncertů na Instragramu, aby alespoň nějakou cestou byli v kontaktu s fanoušky. Hercům zbylo natáčení seriálů. I s tím se nyní musí někteří rozloučit.

Do ateliéru se kvůli karanténě celého Česka nyní nepodívá například Kateřina Brožová (56), Sabina Laurinová (51) nebo Eva Burešová (30), smůlu mají samozřejmě i jejich kolegové. „V zájmu ochrany zdraví našich spolupracovníků i našeho zdraví jsme se rozhodli, že přerušíme natáčení pořadů Modrý kód a Slunečná,“ uvedlo PR oddělení televize.

Sama Veronika Arichteva, která hraje v seriálu Slunečná, v pondělí napsala, že se z natáčení kvůli aktuální situaci omluvila. Nebyla zřejmě jediná a tvůrci seriálů se následně rozhodli pro hromadné řešení. Opatření zatím platí do 24. března.

Konkurenční Nova zase oznámila, že redukuje vysílání Ulice, a to z důvodu „šetření“ dílů, kdyby bylo nutné natáčení zastavit. Místo pěti epizod týdně televize nasadí čtyři. V pátek bude stanice reprízovat kriminálku Specialisté.

Reklama

Další články

Načítám