Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Burešová (30) patří k hojně obsazovaným herečkám. Zároveň se stará o svého syna Nathaniela, a tak pro ni často nebylo snadné sladit pracovní i rodičovské povinnosti. S příchodem nového partnera Matyáše Adamce se ale vše změnilo a herečka je ráda, že má ve svém protějšku zastání.

Evin partner si prý s jejím synem velmi rozumí. Hlavní hvězda seriálu Slunečná příliš nespekulovala nad tím, jak ty dva sblížit a spolehla se na instinkt. „Pro mě je hlavní, aby oba byli parťáci,“ říká Eva a dále dodává: „Některé věci se nedají dopředu nastudovat a připravit se na to. Pro mě byl důležitý prvotní pocit Nathánka, který byl pozitivní.“

Bránila by se herečka svatbě?

„Pokud spolu budeme do konce života, tak k tomu dojde. Já bych chtěla ale nejdřív zažít tradiční vztahový život. Chtěla bych delší vztah, svatbu a pak asi miminko. Rozhodně na nic nespěcháme a rozhodně nechci dítě po třech měsících vztahu,“ říká Eva, která už nehodlá opakovat situaci, která ji potkala po rozchodu s muzikantem Michaelem, který ji a syna opustil bez pomoci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám