Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Eva Burešová (30) opět potěšila všechny své fanoušky. Nedávno se pochlubila sexy snímky ve svůdném prádélku, které na Instagramu vzbudily nebývalý rozruch.

Kromě lichotek na její postavičku se do ní pustili i někteří rýpalové s tím, že jako máma dvouletého syna by se neměla takhle veřejně odhalovat. To však Evu neodradilo, a naopak zveřejnila další pěkně žhavý snímek z kolekce prádla své kamarádky.

Tentokrát vystavila svůj zadeček a přidala vzkaz, který by měl maminkám zvednout sebevědomí.

„Po dvou a půl letech po porodu se konečně zase cítím zpět tam, kde mám být. Tělesně i psychicky. Díky Klárce, že si mne pro svou kolekci vybrala. I my, mámy, totiž můžeme být sexy. Mateřstvím naše ženskost a sexualita nekončí. Naopak začíná! Každá jsme nádherná. Je jen a jen na nás, jak se vnímáme. Tak nás budou vnímat i ostatní. Ženy! Jste krásné! Všechny. Bez výjimky,“ potěšila všechny své fanynky hvězda show Tvoje tvář má známý hlas.

Záhy si mohla přečíst spousty pozitivních vzkazů. Ozvala se i herečka Alice Bendová (50), která často pózuje v plavkách, a také se výsledkem ráda chlubí na Instagramu. Tu zaujalo, jak Burešová hledá v prádélku knížku v knihovně.

„Pokud je ten fotograf muž, tak ji nenajdeš (možná i pokud je žena). Nádherná fotka!!!“ chválila Burešovou Bendová.

Líbí se vám Eva Burešová v prádélku?
Ano
87 %
Ne
13 %
Celkem hlasovalo 18244 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám