Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Eva Burešová (30) sice skončila v seriálu Modrý kód, ale diváci o ni nepřijdou. Burešová si totiž zahraje ve zbrusu novém seriálu Slunečná.

„Tak dnes už oficiálně. Takže proč jsem odešla z Modrého kódu? Abych mohla točit hlavní roli v novém seriálu. Jezdíme na koni, kácíme stromy, dojíme kozy, potkáváme lásky a zažíváme krásné dny na našem Statku Slunečno,“ popsala svou novou roli Burešová, která si zahraje postavu Týnky Popelkové. Její sestru pak ztvární Bára Jánová.

Děj se točí kolem farmy, kterou sestry zdědily po svém otci. Zatímco postava Evy Burešové chce statek stůj co stůj zachránit, ségra naopak sází na prodej, což nahrává mladému investorovi Jankovi v podání Marka Lambory (28).

„Týna je taková wonder woman všech seriálů. Je hodně samostatná, rázná, dokáže všechny přepít, kácí stromy, jezdí traktorem a na koni pádí tryskem,“ poodhaluje svoji postavu Eva Burešová, kterou obzvláště ta poslední položka v seznamu značně znervózňuje.

„Učím se jezdit a musím říct, že mám z koní velký respekt, není to legrace,“ přiznává herečka. To její seriálová sestra se naopak na koně těší. V seriálu jsou totiž jako den a noc.

„Sylva je jiná než všichni ostatní obyvatelé statku, má dceru, kterou tu odložila, takže sem musí jezdit, ale je to pro ni spíš taková povinnost a přítěž. Ve chvíli, kdy se rozhoduje o dědictví, rozhodně je pro, aby se statek prodal. Nic ji tu nedrží,“ popisuje svou postavu Bára Jánová, která má za úkol nedat své sestře nic zadarmo.

„S Evičkou je to krásná práce, sice jsou teď naše scény především jen o hádkách, ale hraje se to dobře,“ usmívá se herečka. V seriálu si mimo jiné zahrají také Eva Holubová (65), Pavla Tomicová (61), Dana Batulková (66) či Filip Blažek (50).

Reklama

Další články

Načítám