Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohled na svalnaté krasavce sice ocenila, připustila i jejich kvality, ale tím její zájem končil. Zpěvačka a herečka Eva Burešová (30), která byla jednou z účinkujících na náchodském finále soutěže Muž roku, totiž konečně přiznala nový vztah po rozchodu s otcem svého syna Nathaniela. Zamilovaná je už tři měsíce.

Nejdřív tak trochu chodila kolem horké kaše, ale když jsme probírali, zda její nový partner nežárlí na to, kam se vydala na pracovní výlet, vypadlo z ní i jeho povolání. "On dělá profesi, kde je také dost blízko velmi nádherných žen. Tohle máme vyřešené. On je tanečník. Chlap, co umí tancovat, je prostě nebe," rozplývala se Eva, která se s přítelem poznala při pracovním projektu Roztančené jeviště.

"Jsme spolu asi tři měsíce, je to čerstvé, ale nechci to moc řešit. Mám pocit, že se v poslední době víc řeší to, s kým jsem, než to, co dělám za práci. Takže o tom bych mluvila radši než o tom, co a s kým dělám doma," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám