Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okouzlila nejen diváky seriálu Modrý kód, fanoušky hudební reality show Tvoje tvář má známý hlas či návštěvníky muzikálů, ve kterých hraje.

Nyní kouzlu Evy Burešové (30) podlehli také členové kapely I.V.M. Se saxofonistou J.A.R. a Xindla X Radkem Kašparem a kytaristou Lukášem Chromkem natočila letní duet s tanečním nádechem Já tě znám.

„S klukama byla na place výborná atmosféra a sranda. Navíc jsem si neuvěřitelně užila větrák, který jsem před sebou celou dobu v klipu měla. Alespoň jsem si zase na chvíli zahrála na Beyoncé,” komentovala s humorem natáčení letní novinky s tanečním nádechem Burešová a jedním dechem dodala: „Těším se, až to lidem budeme moct zahrát naživo.”

„Na písničce jsme pracovali víc než půl roku a téměř od počátku jsme vycítili, že by mělo jít o duet. Vždy je na něm ale nejtěžší to, abyste našli správného partnera, zpěváci si musí skvěle hlasově sednout a hostovi musí sednout i styl písničky. Nezbytná je samozřejmě také lidská stránka. Toto všechno Eva splnila! I natáčení klipu s Evou perfektně fungovalo a bylo neskutečné, navodila úžasnou atmosféru a neúnavně tančila s každým záběrem,“ komentuje spolupráci kytarista Sváťa Hřebačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám