Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hvězdy seriálu Modrý kód prožily velikonoční tradici, a to samozřejmě tu, již ženy nemají příliš v oblibě. Eva Burešová (30) i Vanda Chaloupková to schytaly pomlázkou, aby měly do dalšího roku hodně sil a svěžesti.

Natáčení oblíbeného seriálu narušil Ondřej Rychlý, který si vyhlédl Evu Burešovou a musel ji dohnat až před ateliéry. Tam už výprasku neunikla. „Velikonoce patří k jedním z mých nejoblíbenějších svátků. Mám radost z toho, že bude zase krásné počasí. Pondělní večer sice strávím na jevišti Činoherního klubu, ale přes den si to se synem pořádně užijeme a rozhodně nabarvíme pár vajíček. Plést pomlázku a chodit pro výslužku ho však budeme učit později, ale určitě ho o tuhle tradici nepřipravím,“ sdělila své plány na svátky opět zamilovaná Eva.

Ve znamení malého syna jsou Velikonoce i pro Ondřeje Rychlého, který je poprvé oslaví jako tatínek. Výprasku neunikla ani nová posila Modrého kódu Vanda Chaloupková. Dostala pomlázkou od kolegy Tomáše Měcháčka. Ta mu to ale vrátila i s úroky.

„Pojedu s rodinou na chalupu. Budu pomáhat v kuchyni, budu se slunit, povídat si s nejbližšími. A budu plést šálu!“ prozradila Vanda, která už se nejspíš chystá na Vánoce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám