Hlavní obsah
Článek

Poznáváte oblíbenou herečku a zpěvačku na fotce, kde ji zachytil objektiv, když jí byly pouhé dva roky? Napovíme vám, že ji můžete pravidelně vídat jako zdravotní sestru Petru Horvátovou v seriálu Modrý kód, zpívá roli Lorraine v muzikálu Dracula a zářila v poslední řadě show Tvoje tvář má známý hlas.

Na fotce z dětství nepózuje nikdo jiný než Eva Burešová (30). Snímek byl pořízený v domě v rodném Hlučíně, kde bydlela. Sympatická herečka nám popsala svůj výraz na fotografii. „Byly mi dva, a ačkoli jsem si myslela, že jsem jen pózovala na fotku, bylo mi řečeno, že jsem se zlobila, protože jsem nesměla nahoru,“ popsala nám svou náladu na fotce herečka.

„Ty schody jsou nebezpečné, takže tam dítě samotné chodit nemůže, a jelikož já jsem vždy byla akční dítě, lezla jsem nahoru a dolů každou chvíli,“ dozvěděli jsme se. V rodném domě v Hlučíně má herečka schovaných několik pokladů ze svého dětství. „To zábradlí je dodnes plné propisek a jiných mých dětských pokladů, třeba tam jednou něco najdu, až se budeme stěhovat,“ dodala závěrem s úsměvem sobě vlastním Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám