Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) se zastala své kolegyně Anny Kadeřávkové (26). Ta to pořádně schytala od diváků za účinkování v negativně hodnocené pohádce Kouzelník Žito. Nadávky nebraly konce a Anna kritiku neunesla.

"Prej si teď celá republika o mně něco myslíte... Půlka tvrdí, že jsem nemastná (kráva), možná hezká (ale kráva), ale prostě prej kráva bez práva na cokoliv. Především na herectví (protože jsem kráva). Prostě blbá kráva, která je placená z jejich daní a ještě jim zkazila Štědrej večer. A ještě k tomu jsem tak ufňukaná (kráva), že si tu “klíšťovou encefalitidu” zasloužím. (nemocná kráva!)," napsala na sociální síti Kadeřávková.

S podporou přispěchala na pomoc Eva Burešová. "Napsat o někom, že je blbá kráva, která nemá hrát a svou nemoc si zaslouží, není kritika ani názor. Je to prachsprostá urážka. Ne, herci nemusí tohle tolerovat, nemusí to ignorovat a už vůbec na tohle nemusí "být zvyklí"," napsala Burešová.

"Herci jsou zvyklí na profesionální kritiku ze strany novinářů, kteří o jejich profesi něco vědí a kritikou se živí. Nedokážu si představit, že bych šla do obchodu a kritizovala něčí práci za kasou, nedokážu si přestavit, že bych šla do účtárny a řekla slečně, že je totální kráva, že její práci teda vůbec nerozumím," dodala Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám