Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době ji mnozí podezřívají z anorexie a slovům o tom, že je až příliš hubená, je Eva Burešová (30) vystavována takřka každý den. Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas se tomu, že by trpěla poruchou příjmu potravy, brání, a dokonce se nyní rozhodla pochlubit svou pevnou postavou.

„Poslední teplé dny nám slibují už přes dva měsíce a já mám pocit, že to nekončí a jsem za to ráda,“ připsala si herečka k fotkám v plavkách na balkóně. Během letních prázdnin na slunění příliš času neměla, a tak to doháněla nyní v průběhu babího léta. Přestože byste na figuře Evy jen těžko hledali gram tuku, její postava má do vyhublých křivek anorektiček hodně daleko a u jejích fanoušků série snímků rozhodně sklidila úspěch.

„Dostala jsem se už na 50 kilo, pomalu se to zvedá,“ svěřila se nám nedávno Eva, která se pravidelně objevuje také v roli sestřičky Petry v Modrém kódu. „Nikdy jsem nemocná nebyla, jen jsem hubená. Vždycky mě mrzí, když mě z toho někdo nařkne. Snažím se motivovat své fanoušky, aby byli zdraví, nechci, aby mi někdo pak psal, že mám anorexii,“ vysvětlila Burešová, které to v bikinách rozhodně sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám