Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a hvězda show Tvoje tvář má známý hlas Eva Burešová (30) byla před pár dny načapaná s asistentem režie z Novy. Drželi se za ruce a nechyběla pořádná líbačka. Eva Super.cz prozradila, že šlo o velký večírek a o vztahu nemůže být řeč.

"Neudělala jsem nic špatného, ačkoli to bylo podávané tak, že jsem udělala něco nesnesitelně nepřekousnutelného. Nenačapali nikoho při něčem, prostě šmírovali dva nezadané lidi. Stále jsem doma nebo v práci, je pochopitelné, že si po dvou letech někam vyjdu. Jako mladá nezadaná holka jsem si užila večer s kamarádem a trošku se to zvrtlo. Neplánujeme žádný vztah, nic takového tam není. Jen jsme se pobavili," vysvětlila Super.cz Burešová. "Nic se nestalo, paříme všichni," dodala s úsměvem.

"Není to můj nový partner. Je to člověk, se kterým spolupracuju, jeho přítomnost je mi příjemná a je to fajn. Je to pěknej chlap, je s ním sranda, je inteligentní. A líbí se mu můj humor. Nic za tím nehledejme. Nic se nekoná," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám